Projecte educatiu Aprendre Manxant

“Aprendre Manxant” és el nom que donem al nostre projecte educatiu, un projecte basat en anys d’experiència en l’ensenyament a Primària i Secundària, sempre amb la bicicleta com a fil conductor per a formar i educar a petits i joves.

Utilitzem la bicicleta i les infinites possibilitats que ens aporta com a eina educativa. De manera divertida i saludable introduim aprenentatges bàsics per a la vida diària, com són l’autonomia i la seguretat vial. Aprofitem un entorn lúdic per aportar valors culturals i mediambientals.

Coneixeu les nostres propostes

Vull rebre informació sobre les estades escolars

Estades escolars

No importa el nivell de coneixement de la bicicleta ni si són molt o poc esportistes.

La nostra experiència ens diu que els nins i al·lots que venen a passar uns dies amb nosaltres marxen havent-s’ho passat molt bé i amb un domini de la bicicleta que mai haguessin pensat que tindrien!

En unes instalacions que ens permeten realitzar totes les nostres activitats a la vegada que donen als alumnes l’oportunitat de passar unes jornades de manera relaxada en grup.

Algunes de les activitats que practicaran, depenent dels dies que siguin amb nosaltres, són:

Circuit d’habilitats i seguretat en bicicleta al medi natural, per obtenir un bon domini, amb el que farem rutes en bicicleta, també farem trekkings a les cales verges del Llevant, o a Es Fangar, o una gimcana d’orientació, miniduatló, taller de mecànica bàsica de la bicicleta, taller de creació i reciclatge amb material de bicicleta, jocs

Activitats a les escoles

“Bici per a tots” són sessions de 50 minuts, on en el temps d’una classe els alumnes realitzen una iniciació a aspectes bàsics de la bicicleta, habilitats i seguretat vial.

Aprendre a colcar bé, a circular en grup, interioritzar les normes bàsiques de seguretat vial, aprendre a mantenir la bicicleta en bones condicions…

En bici per Portocolom

“En bici per Portocolom”, un entorn ideal per a gaudir de la natura.

Les activitats a Portocolom poden ser de mig dia o un dia. Inclouen classes de seguretat vial, excursions en bicicleta, trekkings, jocs. Al nostre local farem el taller de seguretat vial i després realitzarem les pràctiques de destresa en un entorn natural i segur. Finalment sortirem a fer un recorregut amb bicicleta.

Campus d’estiu i Pasqua

Durant les vacances de Pasqua i també els mesos de juliol i agost, tots els matins de dilluns a divendres organitzem el nostre campus per a nins a partir de 6 anys, on a més de colcar en bicicleta es fan diverses activitats educatives i de descoberta del territori.

Per als més grans o els que tinguin major domini de la bicicleta, fem sortides tres dies a la setmana amb recorreguts més llargs i que inclouen entrenaments d’atletisme i natació.

Vull rebre informació sobre les activitats a les escoles
Vull rebre informació sobre les estades escolars
Imatges del Campus Aprendre Manxant 2016

A Bicillevant, nens feliços