campus2016

/campus2016

Entrenaments al medi natural

Entrenaments al medi natural

Setmana de la salut

Setmana de la salut
El doctor Tòfol Covas, metge d’atenció primaria i master en primers auxilis, i la doctora Polita Cerdá, pediatra ens van explicar aspectes tan importants com la prevenció i primers auxilis, que els nins van escoltar amb gran atenció fent nombroses preguntes i explicant anècdotes. Van aprendre molt.

També vam tenir dia de batuts, […]

Setmana de la terra

Setmana de la terra
Vam visitar Can Alou, una joia a Portocolom, camp d’aprenentatge al camp i vora el mar. Com es cultiva, recull i embala el gra, la palla, la dificultat per sobreviure de les vaqueries, (aquí fa 25 anys que ja no existeixen). Maquinària moderna i la més antiga, com es munyía i com […]

Setmana de coves, canteres i forats

Setmana de coves, canteres i forats
Varem visitar una cantera de marés. El conegut marés de Santanyí en realitat és de Portocolom, una pedra sorrenca molt valorada per a la construcció o bé a nivell artístic. Nosaltres vam veure es procés d’extracció i vam explicar com abans de les màquines es feia rebentar la pedra amb […]

Setmana dedicada a la música

Setmana de la música
Vam dedicar una setmana a fer especial incidència en la música. Això ens va permetre aprendre coses noves i gaudir de petits concerts en llocs poc habituals, que van gaudir tant els nins com els intèrprets.

El grup “Vers endins” ens va acompanyar a la cova del Secret del moix per fer-nos un […]

Agraiments

Agraïments
Aquest any el Campus Aprendre Manxant ha girat al voltant d’uns eixos temàtics que hem desenvolupat cada setmana. Sense la ajuda desinteressada d’experts que han volgut acompanyar-nos i compartir els seus coneixements, no hauriem pogut fer-ho i els volem agrair de tot cor la seva presència.
La primera setmana de juliol, dedicada a les coses de […]